Skiservice Heuvelrug

Welkom bij Skiservice Heuvelrug. Sinds 2013 onderhouden wij de ski’s van velen wintersporters in de regio. We besteden veel aandacht aan aan kwaliteit, open en eerlijk in advies en daar waar het kan een praatje en een bakje koffie.

We beschikken over professionele Wintersteiger slijpmachines en sinds 2018 beschikt Skiservice Heuvelrug over de nieuwste innovatie op waxgebied namelijk een infraroodwaxmachine. De allernieuwste versie uit Zwitserland. Inmiddels is de machine goed warmgedraaid en de resultaten zijn fantastisch!

Bij Skiservice Heuvelrug kunt u bijna het hele jaar terecht voor professioneel onderhoud van ski’s en snowboards en dat voor een mooie prijs!

Wilt u op de hoogte blijven, volg ons op Twitter of Facebook.

Uw ski’s of board afgeven voor onderhoud kan op onze locatie Gezichtslaan 25, 3941 JD in Doorn, vul het contactformulier in, Whatsapp ons of stuur een sms naar 06-11361194 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wellicht onderhoud u zelf uw snowboard of ski’s en bent u opzoek naar wax, diamantvijlen of tafelklemmen. Bij Skiservice Heuvelrug bent u aan het juiste adres. Diverse merken als Holmenkol, Swix, Toko & RedCreek hebben wij in huis. Neem eens kijkje in onze webshop Gegarandeerd een scherpe prijs!

Naast het onderhoud heeft Skiservice Heuvelrug ook een webshop Klein Wintersport.

Waarom kiezen voor ons?

Wij brengen ‘ze’ niet weg, maar we doen het zelf!

En dat 12 maanden per jaar. We praten graag dag en nacht over de skiservice en sneeuw en wintersport en…, kortom enthousiast en gedreven. Los van onze grote hoeveelheid ervaring staan wij ook klaar voor u als klant!

Met een goede service, persoonlijke benadering en open communicatie dat zijn zaken waarvoor we staan bij Skiservice Heuvelrug. Soms zijn we ook een beetje eigenwijs in de goede zin van het woord en dat met een gezonde dosis humor beschikken we over een goede basis het onderhoud uit te voeren.

Volg en like ons op Facebook!

Nieuws

Skiservice Leidsche Rijn | Skionderhoud | Snowboardonderhoud - Utrecht - Leidsche Rijn - De Meern - Vleuten